BBQ

Uren

Seconden

Programma

Wil je wat meer info over het programma en wat er jou allemaal te wachten staat? Klik dan op een van onderstaande activiteiten. Je zal worden doorgestuurd naar het facebook evenement waar meer uitleg te vinden is.

Scroll verder om je in te schrijven voor de barbecue.

Inschrijven BBQ

In het inschrijvingsformulier kan je je gegevens en menu's invullen. Probeer in één keer heel je groep in te schrijven, zodat wij alles op een overzichtelijke manier kunnen ordenen! Schrijf je je in met 8 personen of meer? Dan krijg je een gratis fles wijn naar keuze. Inschrijven kan tot zaterdag 23 april. Bedankt voor je inschrijving en tot dan!

Jouw bestelling

De standaardprijs voor elke eter is 8,00 euro. Inbegrepen in deze prijs zit de aperitief en het groentenbuffet. Voor kinderen tot 12 jaar betaal je 5,00 euro.

Standaard vleesjes - €3,00

Specialekes - €3,50

Andere opties

(halloumi, portobello, groentenburger)

Jouw gegevens

Totaal te betalen: €

Het te betalen bedrag kan je overschrijven naar BE73 7330 1746 3060. Zet bij mededeling je naam en voornaam.

Je zal na verzenden een bevestigingsmail ontvangen (spam). Vragen kan je altijd sturen naar bbq@scoutsnieuwkerken.be.

De inschrijvingen zijn gesloten. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een berichtje naar bbq@scoutsnieuwkerken.be!