Fluitertje

Nieuwste Fluitertje

mei 2022

Fluitertje mei 2022

Na al die heerlijke vleezekes op onze BBQ, zijn we klaar om te starten aan een nieuwe scoutsmaand! Hebben jullie er zin in? Wij zker en vast!

Bekijk Fluiter

Ffffrrrrrtt!!

Alle Fluitertjes

mei 2022

Fluitertje mei 2022

Na al die heerlijke vleezekes op onze BBQ, zijn we klaar om te starten aan een nieuwe scoutsmaand! Hebben jullie er zin in? Wij zeker en vast!

Bekijk Fluiter

april 2022

Fluitertje april 2022

Er staan heel wat leuke activiteiten gepland in de maand april. Weekends, onze barbecue, en nog veel meer! Kom dus zeker massaal meedoen in deze nieuwe scoutsmaand.

Bekijk Fluiter

maart 2022

Fluitertje maart 2022

Daar is de lente weer! Het zonnetje begint stilaan de koude maand februari te verdringen. Ideaal dus om te komen ravotten op de scouts! Kijk hier wat er je allemaal te wachten staat in de maand maart.

Bekijk Fluiter

januari 2022

Fluitertje februari 2022

Opnieuw een leutige maand vol scouts! Februari staat voor de deur! Na de zware examen en grote toetsen, hebben jullie wel wat ontspanning verdiend. En daar zullen wij voor zorgen!

Bekijk Fluiter

januari 2022

Fluitertje januari 2022 🎉

Na een gezellige periode vol feesten, lekkere hapjes, en gezellig samenzijn, is het weer tijd om je scoutsuniform aan te trekken! We vliegen dit nieuwe jaar in met opnieuw een boel plezante activiteiten. Kom jij ook mee ravotten?

Bekijk Fluiter

december 2021

Fluitertje december 2021

Winter is coming... Kleed jullie dus warm aan tijdens de decembervergaderingen! Er staat weer veel leuks op het programma, dus kom met zen allen gezellig meespelen!

Bekijk Fluitertje

november 2021

Fluitertje november 2021

Een nieuwe maand is aangebroken. November zit vol leuke activiteiten, en het is ook weekend voor onze jongsten! Bekijk dus zeker de uitnodiging onder documenten.

Bekijk Fluitertje

oktober 2021

Fluitertje oktober 2021

Wat een fantastische eerste scoutsmaand! De startdag was een groot feest! Nu de leiding terug is van planningsweekend kunnen we er weer vollenbak invliegen. Tot snel!

Bekijk Fluitertje

september 2021

Fluitertje september 2021

De eerste fluiter van het nieuwe scoutsjaar, episch! Zijn jullie er klaar voor? De glijbaan staat al op jullie te wachten, dus kom zeker massaal naar de startdag!

Bekijk Fluitertje