Over Simaroos

Dertien jaar geleden opgericht in de schoot van de scouts-en gidsengroep Sint-Martinus Nieuwkerken. Simaroos is een samenstelling van de eerste letter(s) van verschillende woorden:

SI van Sint,
MAR van Martinus,
O van Oud-scouts,
O van Ouders,
S van Symphatisanten

We zijn er voor de leden van onze groep. We organiseren voor jong en oud een 4 a 5 activiteiten per werkjaar : bijvoorbeeld Stadsbezoeken, wandel- en fietstochten, droppings, toneelvoorstellingen, bowling, sportdagen, schaatsen, weekends...

Wil je graag deelnemen aan (één van) onze activiteiten, word dan snel lid!

Soort kaart Prijs
Persoonskaart €5
Gezinskaart €8
Erelid €25

Als lid krijg je heel het jaar info over onze activiteiten. Indien je de uitnodigingen wenst te ontvangen via mail (bij voorkeur), stuur ons dan een mailtje ! Klik hier om ons een mail te verzenden (simaroos@scoutsnieuwkerken.be) Bezoek ook regelmatig de website voor de laatste nieuwtjes.

Wil je de activiteiten niet missen, vernieuw dan je lidmaatschap of wordt snel lid.

Contacteer Ernie Cole (03/776.10.39) of stuur een mailtje naar : simaroos@scoutsnieuwkerken.be

We hebben onze outfit in een modern 'kleedje' gestoken: nieuwe kleuren, nieuwe modellen en een nieuw logo. Je kan kiezen uit een t-shirt voor mannen, vrouwen, een polo voor mannen, een sweater en gilet met kap.

Heb je interesse, neem dan contact op met Rita De Pauw (03/777.13.56 of 0473/92.29.55).

Kies, pas, bewonder en bestel. (passen is echt nodig !!)

Kledingstuk Prijs
T-shirt mannen €6