Laatste Nieuwtje

bbq

zaterdag 30 april 2022

BBQ Sint-Martinus 🔥

Eindelijk, we kunnen onze barbecues nog eens afstoffen! Daarnaast zullen er ook allerlei activiteiten zijn. En eindigen doen we met een gezellig kampvuur! Kom jij mee smullen? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven BBQ

Altijd up to date!

bbq

zaterdag 30 april 2022

BBQ Sint-Martinus 🔥

Inschrijven BBQ

12 december 2021

Reminder wafelverkoop

Kleine reminder, deze zondag is het onze wafelverkoop. Het afhalen van je bestelling kan tussen 10u en 17u.

De leden (behalve kapoenen) worden ook van 10u tot 17u verwacht. We gaan samen op pad om deur aan deur wafeltjes te verkopen. Niet vergeten: lunchpakket, mondmasker, regenjas, ...

12 - 14 november 2021

Weekend Kapoenen & Wouters

Ook de Kapoenen en Wouters hebben binnenkort hun eerste weekend van dit scoutsjaar! Op 12 november start een geheime missie. Helpen jullie het Martinus leger de missie volbrengen? Ingerukt mars!

Uitnodiging weekend

29 - 31 oktober 2021

Weekend Jonggivers & Givers

Binnenkort is het zover, het eerste weekend van dit scoutsjaar! De Jonggivers en givers gaan samen hun angsten overwinnen op dit spooky halloween weekend. Kom jij ook mee griezelen?!

Uitnodiging weekend

16 oktober 2021

Startmis + activiteit zaterdag

Deze zaterdag is het startmis! De vergadering zal dus deze week op zaterdag vallen. Om 14u verwachten we jullie op de schakel. Om 19u15 sluiten we af aan de kerk van Nieuwkerken. Voor de mis hebben we lekkere hotdogs voorzien (dit is geen avondeten).

01 -03 oktober

Planningsweekend

Helaas pindakaas... Week 3 van het scoutsjaar en al geen vergadering? De leiding gaat op weekend om het komende jaar voor te bereiden! Geen scouts dus dit weekend... 😭

18 september 2021

Dromenland in zicht!

Het nieuwe jaarthema is bekend! Ben jij benieuwd wat het betekent en waar het voor staat? Neem dan een kijkje op de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen!

Uitleg jaarthema