Laatste Nieuwtje

t.e.m. 1 december 2021

Voorverkoop Wafels & Marsepein

We verkopen dit jaar weer heerlijke wafeltjes en marsepeinrepen! Wil jij ons steunen? Bestel dan voor 1 december op ons voorverkoop formulier!

Formulier voorverkoop

Altijd up to date!

t.e.m. 1 december 2021

Voorverkoop Wafels & Marsepein

Formulier voorverkoop

12 - 14 november 2021

Weekend Kapoenen & Wouters

Ook de Kapoenen en Wouters hebben binnenkort hun eerste weekend van dit scoutsjaar! Op 12 november start een geheime missie. Helpen jullie het Martinus leger de missie volbrengen? Ingerukt mars!

Uitnodiging weekend

29 - 31 oktober 2021

Weekend Jonggivers & Givers

Binnenkort is het zover, het eerste weekend van dit scoutsjaar! De Jonggivers en givers gaan samen hun angsten overwinnen op dit spooky halloween weekend. Kom jij ook mee griezelen?!

Uitnodiging weekend

16 oktober 2021

Startmis + activiteit zaterdag

Deze zaterdag is het startmis! De vergadering zal dus deze week op zaterdag vallen. Om 14u verwachten we jullie op de schakel. Om 19u15 sluiten we af aan de kerk van Nieuwkerken. Voor de mis hebben we lekkere hotdogs voorzien (dit is geen avondeten).

01 -03 oktober

Planningsweekend

Helaas pindakaas... Week 3 van het scoutsjaar en al geen vergadering? De leiding gaat op weekend om het komende jaar voor te bereiden! Geen scouts dus dit weekend... 😭

18 september 2021

Dromenland in zicht!

Het nieuwe jaarthema is bekend! Ben jij benieuwd wat het betekent en waar het voor staat? Neem dan een kijkje op de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen!

Uitleg jaarthema