Laatste Nieuwtje

Uitnodiging Quingo

Zaterdag 26 november

Quingo Simaroos

Op zaterdag 26 november organiseert Simaroos een leutige Quingo! Quingo?

Heb jij zin om mee te doen aan deze leuke quiz/bingo? Schrijf je dan nu in via de link hieronder! Meer info vind je in de uitnodiging.

Schrijf je hier in! Uitnodiging

Altijd up to date!

Uitnodiging Quingo

Zaterdag 26 november

Quingo Simaroos

Op zaterdag 26 november organiseert Simaroos een leutige Quingo! Quingo?

Schrijf je hier in! Uitnodiging
wafels

VVK tot 17 november

Wafelverkoop 2022

Dag scoutsvrienden! 👋 In november hebben wij traditiegetrouw onze jaarlijkse verkoopactie. Vanaf NU kan je via het online voorverkoopformulier heerlijke wafeltjes en lekkere marsepeinrepen bestellen!

Op 27 november kan je je bestelling komen ophalen op de schakel tussen 10u en 17u. Leuk om te weten: onze 3 topverkopers verdienen een prijs! 🎁

Formulier wafelverkoop
groepsfoto

Zaterdag 15 oktober

Vergadering + Startmis

Op zaterdag 15 oktober vindt de jaarlijkse startmis plaats. Samen met de andere jeugdbewegingen trekken we in stoet naar de kerk van Nieuwkerken. Voor de mis verwachten we elke tak om 14u00 op de schakel. We eten samen om daarna te voet naar het dorp te stappen en de mis bij te wonen. Om 19u15 kan je je kids komen ophalen op het dorp van Nieuwkerken!

jaarteken op hemd

25 september - 14u tot 17u

Tweede vriendjesdag

De tweede vriendjesdag komt eraan! Opnieuw is iedereen welkom op de schakel. Jong, oud, klein, groot, ... het maakt niet uit!

Vergeet zeker je zwemkleren niet, want je kan voor een laatste keer dit jaar van de glijbaan knallen! Zeker komen dus!! 🙃

jaarteken op hemd

Scoutsjaar 22-23

Jaarthema "Das Goesting"

Das goesting! Het nieuwe jaarthema is bekend. Wil je weten waar de focus van de scouts dit jaar ligt? Neem dan een kijkje op de site van Scouts & Gidsen Vlaanderen.

Ben je handig met naald en draad? Dan kan je de kleuren op de das veranderen naar die van ons! Cool!

DAS Goesting!

17 september 2022

Startdag Sint-Martinus ⚜️

Het is weer startdag joehoe!! Op zaterdag 17 september ontdekken jullie je nieuwe leiding, glijden we van de glijbaan, en doen nog veel meer leuke dingen!

Oude leden zijn vanaf 9u00 welkom op de schakel, nieuwe leden en vriendjes kunnen om 13u30 aansluiten. Bekijk zeker het facebook evenement voor alle info!

Evenement Facebook